Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Hooilaan 4 in De Kwakel 1424 SH

Hooilaan 4

1424 SH De Kwakel
Vraagprijs € 598.500,- k.k.

Omschrijving

Droomt u van een vrij uitzicht op een uniek plekje? Dan is dit uw kans! Hooilaan 4 in De Kwakel is nu beschikbaar, de helft van een dubbel woonhuis vol bijzondere kenmerken. Denk hierbij aan een riante tuingerichte woonkamer met een uitbouw, een lichtstraat en visgraatparket. De luxe keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en de dubbele garage maken de woning helemaal af.

En hoe...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1989 Woonoppervlakte 173 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Droomt u van een vrij uitzicht op een uniek plekje? Dan is dit uw kans! Hooilaan 4 in De Kwakel is nu beschikbaar, de helft van een dubbel woonhuis vol bijzondere kenmerken. Denk hierbij aan een riante tuingerichte woonkamer met een uitbouw, een lichtstraat en visgraatparket. De luxe keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en de dubbele garage maken de woning helemaal af.

En hoe bijzonder is dat: u heeft achter zicht op de royale tuin en de weilanden. Met de drone-opnames krijgt u een goed beeld van de ligging aan de rand van De Kwakel tussen water en groen.

SEE ENGLISH VERSION BELOW!

De vele voordelen van deze woning op een rij:
• de woning is luxe en verzorgd, u kunt er zo in
• veel leefruimte
• de living oogt warm met een open haard en visgraatparket
• luxe u-vormige keuken met stoomoven
• vier royale slaapkamers
• twee badkamers
• veel opbergruimte
• meerdere eigen parkeerplaatsen voor de dubbele garage
• een grote kavel van maar liefst 559 m2
• de achtertuin geeft u zicht op de weilanden
• de tuin is omsloten door water aan de zij- en achterkant
• voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn nabij
• de woning is aan een woonerf met alleen bestemmingsverkeer gelegen
• de ligging van de woning is centraal en toch landelijk

BEGANE GROND
Via de brede oprit bereikt u de voordeur. U komt binnen in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, de garage, de trap naar de eerste verdieping en het toilet.

De woonkamer is de ultieme plek om te ontspannen. Bij binnenkomst valt uw oog direct op de smaakvolle combinatie van visgraatparket, lichte muren, een glazen achtergevel met een fijne lichtinval en de schuifpui naar het terras. Houdt u van het buitenleven? De ultieme 'eyecatcher' van deze living is het vrije zicht op de altijd groene weilanden. Geniet elke dag van de koeien, overvliegende zwanen en het water.

De lichte luxe u-vormige keuken staat aan de voorzijde en is van alle gemakken voorzien. Het werkblad van composiet en de 6-pits gaskookplaat geven u voldoende ruimte om op uw gemak maaltijden te bereiden. U heeft de beschikking over een unit met Miele-apparatuur: een gecombineerder hete luchtoven/stoomoven, en een gecombineerde heteluchtoven/magnetron. Bij de keuken is er ruimte om uw eettafel te plaatsen. Ziet u uzelf hier al koken terwijl uw huisgenoten gezellig aan de eettafel zitten?

EERSTE ETAGE
Hier vindt u een drietal royale slaapkamers, fijne plekjes om uit te rusten na een drukke dag. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast met schuifdeuren. De slaapkamer boven de garage is lang en heeft een dakraam, een verrijdbare kast en twee vaste kasten. De derde slaapkamer geeft een ruimtelijk gevoel door de breedte en de dakkapel met uitzicht op het polderlandschap. Deze kamer (voorheen twee kamers) zou je met een kleine bouwkundige ingreep in twee aparte kamers kunnen splitsen. De lichte badkamer ligt in het midden van de verdieping en is voorzien van een wastafel, toilet en een bad waarin u ook kunt douchen. Verder vindt u op deze verdieping een separaat toilet.

ZOLDER
De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Hier vindt u een royale vierde slaapkamer met dakkapel, een luxe lichte tweede badkamer met een groot Veluxraam en de bergvliering. Ook is hier de opstelplek voor wasmachine en droger.

TUIN
De tuin is met zorg aangelegd en heeft meerdere terrassen. Zo is er altijd wel ergens een behaaglijk warm of verkoelend plekje te vinden. Twee terrassen zijn onderheid en er is een hardhouten vlonder terras aan het water naast het huis. Deze terrassen worden afgewisseld met een groot gazon, heesters, bomen en borders.

De tuin is royaal en biedt ruimte voor alles wat u kunt bedenken: een veranda, een eettafel, een loungeset, een trampoline, een partytent voor een feest met uw familie en vrienden of een gezellige blokhut.

GARAGES
Naast de woning staan twee praktische garages in verschillende afmetingen. Eén garage is rechtstreeks verbonden met de woning.

LIGGING
De omgeving van De Kwakel zit vol met verrassingen! De woning ligt vlakbij de dorpskern in een fijne wijk met een vriendelijke uitstraling. Het ligt tussen sierwater, bruggetjes en landerijen. Op loopafstand vindt u sportverenigingen, de basisschool, een slager, een bakker en een supermarkt.

Als u het leven in het polderlandschap wilt afwisselen met het stadse leven dan kan dit met gemak. Bruisende plekken in de buurt zijn niet ver: Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Amstelveen, Leiden, Den Haag, Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar is het genieten van leuke winkels, restaurants en cafeetjes.

WAT VINDT DE EIGENAAR?
"Voor ons is Hooilaan 4 een heerlijk familiehuis met veel ruimte, sfeer en een weids uitzicht. Onze favoriete plek is de tuin, het is genieten als de koeien in het weiland staan en eigenwijs bij ons naar binnen kijken. Het uitzicht is fantastisch en geeft rust. Wij gaan op een ander mooi plekje een nieuwe stap in ons leven zetten. Ik hoop dat de nieuwe bewoners net zoveel van het huis zullen gaan genieten als wij dat doen"

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

MAAK EEN AFSPRAAK!
Bent u enthousiast over deze riante twee-onder-één-kapwoning in De Kwakel? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met FRED. makelaardij. Bel, mail of app en wij laten u graag alle voordelen zien.

Do you dream of a house with a magnificent view on a unique place? This is your chance! Hooilaan 4 in De Kwakel is now available, half of a double house full of special features. Think of a spacious garden-oriented living room with an extension, a light street and herringbone parquet. The luxury kitchen, four bedrooms, two bathrooms and the double garage complete the house.

And how special is that: you have a view of the spacious garden and meadows behind. With the drone recordings you get a good picture of the location on the edge of De Kwakel between water and greenery.

The many benefits of this property in a row:
• the property is luxurious and well-kept
• a lot of living space
• the living room looks warm with a fireplace and herringbone parquet
• luxury u-shaped kitchen with steam oven
• four spacious bedrooms
• two bathrooms
• plenty of storage space
• several private parking places for the double garage
• a large plot of no less than 559 m2
• the back garden gives you a view of the meadows
• the garden is enclosed by water on the side and back
• facilities such as shops, schools and public transport are nearby
• the house is situated on a residential area with only local traffic
• the location of the property is central and yet rural

GROUND FLOOR
You reach the front door via the wide driveway. You enter the hall which gives access to the living room, the garage, the stairs to the first floor and the toilet.

The living room is the ultimate place to relax. Upon entering your eye immediately catches the tasteful combination of herringbone parquet, light walls, a glass rear with a nice light and the sliding doors to the terrace. Do you like the great outdoors? The ultimate 'eye catcher' of this living room is the clear view of the always green meadows. Enjoy the cows, swans flying over and the water every day.

The light luxury U-shaped kitchen is at the front and is fully equipped. The composite worktop and the 6-burner gas hob give you enough space to prepare meals at your leisure. You have access to a unit with Miele equipment: a combined hot air oven / steam oven, and a combined fan oven / microwave. At the kitchen there is space to place your dining table. Can you already see yourself cooking here while your roommates are sitting comfortably at the dining table?

FIRST FLOOR
Here you will find three spacious bedrooms, nice places to rest after a busy day. The bedroom at the front has a closet with sliding doors. The bedroom above the garage is long and has a skylight, a mobile cupboard and two fixed cupboards. The third bedroom gives a spacious feeling through the width and the dormer window with a view of the polder landscape. This room (previously two rooms) could be split into two separate rooms with a minor architectural intervention. The bright bathroom is in the middle of the floor and has a sink, toilet and a bath in which you can also shower. You will also find a separate toilet on this floor.

ATTIC
The attic is accessible by a fixed staircase. Here you will find a spacious fourth bedroom with dormer window, a luxurious light second bathroom with a large Velux window and the attic. Here is also the space for washing machine and dryer.

GARDEN
The garden has been carefully laid out and has several terraces. This way there is always a nice warm or cool place to be found somewhere. Two terraces are piled and there is a hardwood deck terrace on the water next to the house. These terraces are interspersed with a large lawn, shrubs, trees and borders.

The garden is spacious and offers space for everything you can imagine: a veranda, a dining table, a lounge set, a trampoline, a party tent for a party with your family and friends or a cozy log cabin.

GARAGES
Next to the house are two practical garages in different sizes. One garage is directly connected to the property.

LOCATION
The surroundings of De Kwakel are full of surprises! The property is located near the village center in a nice neighborhood with a friendly appearance. It lies between ornamental water, bridges and farmlands. Within walking distance you will find sports clubs, primary school, a butcher, a bakery and a supermarket.

If you want to alternate life in the countryside with city life, you can do this with ease. Bustling places in the neighborhood are not far: Amsterdam with the canals, the Rijksmuseum and Dam Square. The cities of Amstelveen, Leiden, The Hague, Haarlem and Utrecht are also easily accessible. There too you can enjoy nice shops, restaurants and cafes.

WHAT IS THE OPINION OF THE OWNER?
For us, Hooilaan 4 is a wonderful family home with lots of space, a good atmosphere and a wide view. Our favorite place is the garden, it is nice when the cows are in the pasture and look into our house with curiosity. The view is fantastic and gives peace. We are going to take a new step in our life in another beautiful place. I hope the new residents will enjoy the house as much as we do.

MEASURING INSTRUCTION
The property has been measured using the Meetinstructie, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Meetinstructie is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Meetinstructie does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, interpretation differences, rounding off and limitations when performing a measurement.

MAKE AN APPOINTMENT!
Are you enthusiastic about this spacious semi-detached house in De Kwakel? Make an appointment for a viewing with FRED. makelaardij O.G. Call, mail or app and we will be happy to show you all the benefits.
Do you dream of a house with a magnificent view on a unique place? This is your chance! Hooilaan 4 in De Kwakel is now available, half of a double house full of special features. Think of a spacious garden-oriented living room with an extension, a light street and herringbone parquet. The luxury kitchen, four bedrooms, two bathrooms and the double garage complete the house.

And how special is that: you have a view of the spacious garden and meadows behind. With the drone recordings you get a good picture of the location on the edge of De Kwakel between water and greenery.

The many benefits of this property in a row
• the property is luxurious and well-kept
• a lot of living space
• the living room looks warm with a fireplace and herringbone parquet
• luxury u-shaped kitchen with steam oven
• four spacious bedrooms
• two bathrooms
• plenty of storage space
• several private parking places for the double garage
• a large plot of no less than 559 m2
• the back garden gives you a view of the meadows
• the garden is enclosed by water on the side and back
• facilities such as shops, schools and public transport are nearby
• the house is situated on a residential area with only local traffic
• the location of the property is central and yet rural

GROUND FLOOR
You reach the front door via the wide driveway. You enter the hall which gives access to the living room, the garage, the stairs to the first floor and the toilet.

The living room is the ultimate place to relax. Upon entering your eye immediately catches the tasteful combination of herringbone parquet, light walls, a glass rear with a nice light and the sliding doors to the terrace. Do you like the great outdoors? The ultimate 'eye catcher' of this living room is the clear view of the always green meadows. Enjoy the cows, swans flying over and the water every day.

The light luxury U-shaped kitchen is at the front and is fully equipped. The composite worktop and the 6-burner gas hob give you enough space to prepare meals at your leisure. You have access to a unit with Miele equipment: a combined hot air oven / steam oven, and a combined fan oven / microwave. At the kitchen there is space to place your dining table. Can you already see yourself cooking here while your roommates are sitting comfortably at the dining table?

FIRST FLOOR
Here you will find three spacious bedrooms, nice places to rest after a busy day. The bedroom at the front has a closet with sliding doors. The bedroom above the garage is long and has a skylight, a mobile cupboard and two fixed cupboards. The third bedroom gives a spacious feeling through the width and the dormer window with a view of the polder landscape. This room (previously two rooms) could be split into two separate rooms with a minor architectural intervention. The bright bathroom is in the middle of the floor and has a sink, toilet and a bath in which you can also shower. You will also find a separate toilet on this floor.

ATTIC
The attic is accessible by a fixed staircase. Here you will find a spacious fourth bedroom with dormer window, a luxurious light second bathroom with a large Velux window and the attic. Here is also the space for washing machine and dryer.

GARDEN
The garden has been carefully laid out and has several terraces. This way there is always a nice warm or cool place to be found somewhere. Two terraces are piled and there is a hardwood deck terrace on the water next to the house. These terraces are interspersed with a large lawn, shrubs, trees and borders.

The garden is spacious and offers space for everything you can imagine: a veranda, a dining table, a lounge set, a trampoline, a party tent for a party with your family and friends or a cozy log cabin.

GARAGES
Next to the house are two practical garages in different sizes. One garage is directly connected to the property.

LOCATION
The surroundings of De Kwakel are full of surprises! The property is located near the village center in a nice neighborhood with a friendly appearance. It lies between ornamental water, bridges and farmlands. Within walking distance you will find sports clubs, primary school, a butcher, a bakery and a supermarket.

If you want to alternate life in the countryside with city life, you can do this with ease. Bustling places in the neighborhood are not far: Amsterdam with the canals, the Rijksmuseum and Dam Square. The cities of Amstelveen, Leiden, The Hague, Haarlem and Utrecht are also easily accessible. There too you can enjoy nice shops, restaurants and cafes.

WHAT IS THE OPINION OF THE OWNER ?
For us, Hooilaan 4 is a wonderful family home with lots of space, a good atmosphere and a wide view. Our favorite place is the garden, it is nice when the cows are in the pasture and look into our house with curiosity. The view is fantastic and gives peace. We are going to take a new step in our life in another beautiful place. I hope the new residents will enjoy the house as much as we do.

MEASURING INSTRUCTION
The property has been measured using the Meetinstructie, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Meetinstructie is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the usage surface. The Meetinstructie does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, interpretation differences, rounding off and limitations when performing a measurement.

MAKE AN APPOINTMENT!
Are you enthusiastic about this spacious semi-detached house in De Kwakel? Make an appointment for a viewing with FRED. makelaardij O.G. Call, mail or app and we will be happy to show you all the benefits.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 598.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1989 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 173 m² Perceeloppervlakte 559 m² Overige inpandige ruimte 31 m² Inhoud 721 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 10-10-2029 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas hre (Gas Combiketel uit 2019, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Ligging hoofdtuin Zuidoost Kwaliteit tuin Verzorgd Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 2 Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Glasvezel kabel, Natuurlijke ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie D Perceelnummer 4739 Oppervlakte 362 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie D Perceelnummer 5397 Oppervlakte 145 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie D Perceelnummer 4785 Oppervlakte 52 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Hooilaan 4, 1424 SH De Kwakel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring