Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Groene Kikker 36 in Uithoorn 1422 ZP

Groene Kikker 36

1422 ZP Uithoorn
Koopsom € 275.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen in Uithoorn op het hoogste niveau! Dit appartement in Legmeer-West ligt op de derde en hoogste verdieping van een kleinschalig complex en laat al uw woondromen uitkomen: een fijn woongedeelte met veel daglicht door de royale ramen, twee slaapkamers, volop bergruimte en een heerlijk balkon met een waanzinnig uitzicht!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
• Een ruime,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2007 Woonoppervlakte 71 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Wonen in Uithoorn op het hoogste niveau! Dit appartement in Legmeer-West ligt op de derde en hoogste verdieping van een kleinschalig complex en laat al uw woondromen uitkomen: een fijn woongedeelte met veel daglicht door de royale ramen, twee slaapkamers, volop bergruimte en een heerlijk balkon met een waanzinnig uitzicht!

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
• Een ruime, speelse en lichte living
• Panoramisch zicht op de omgeving vanuit de twee dakkapellen en vanaf het balkon
• Open hoekkeuken in natuurtinten met een tikje glamour
• Twee royale slaapkamers
• Afwerking op hoog niveau
• Een gevoel van privacy in de woning en op het balkon
• Zeer royale berging op de bergzolder met de mogelijkheid van dakramen
• De ligging in een vriendelijke leefomgeving
• Gratis parkeerruimte in de buurt van het appartement
• De inrichting is ontworpen door een binnenhuisontwerper/interieurstylist

HET APPARTEMENT
U komt binnen in de smaakvol afgewerkte hal die toegang geeft tot de living, de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer.

In de speels vorm gegeven living geniet u van een gave loft-uitstraling, de knusse zithoek, het balkon en de grote ramen van de dakkapel. Het uitzicht op de “skyline” van Uithoorn verveelt nooit, dit is genieten op hoogte!

In de open keuken heeft u volop daglicht omdat deze deels onder de dakkapel is geplaatst. Wat een heerlijke plek om te koken met zicht op de buitenwereld. In de keuken heeft u de beschikking over een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven, een magnetron en een koelvries-combinatie.

De moderne badkamer is vier jaar geleden vernieuwd. Het is geheel betegeld en voorzien van een hangend toilet, een zeer ruime inloopdouche, badkamermeubel en een aansluiting voor wasmachine en droger.

De ruime hoofdslaapkamer biedt ruimte voor een groot tweepersoonsbed. Het schuine deel is voorzien van een dubbel Velux dakraam. De tweede slaapkamer is sfeervol en royaal. De dakkapel geeft hier veel natuurlijk licht en een ruimtelijk gevoel.

Het balkon is een heerlijke plek om van het buitenleven te genieten. De ruimte is royaal en de zonligging is optimaal. Op een warme zomerdag biedt het schaduwdoek u beschutting voor de zon.

De ruime zolder is bereikbaar via een vlizotrap. Een deel van de ruimte is op stahoogte. Hier vindt u de CV-ketel. Daarnaast bieden afgewerkte knieschotten bij verschillende schuine delen praktische extra bergruimte. Ook heeft u een eigen bergruimte op de begane grond

ENTREE EN LIFT
Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree van het complex met het bellenbord en de brievenbussen. Hier is ook de toegang naar uw eigen opbergschuur. Het appartement ligt op de derde verdieping en is bereikbaar met zowel de inpandige lift als met een trap.

LIGGING
De wijk Legmeer-West is een kindvriendelijke wijk. Van parken en diverse speeltuinen, lagere en middelbare scholen en kinderopvang, het is allemaal in de buurt. Ook op sportgebied heeft de wijk veel te bieden. Denk aan twee sportcomplexen met een wielervereniging, BMX baan, hockeyclub, voetvalvereniging, sportschool en atletiekvereniging. Ook worden er in de wijk door het jaar heen activiteiten georganiseerd voor jong en oud door betrokken buurtbewoners en de gemeente Uithoorn.

In Uithoorn hoef je je zeker niet te vervelen. Op loop- en fietsafstand zijn vele restaurants, winkels en andere voorzieningen te vinden. Buiten Uithoorn liggen ook vele mogelijkheden aan je voeten: fietsen, wandelen, varen of genieten met een drankje op een leuk terras aan de Amstel, Westeinderplassen of de Kromme Mijdrecht.

De populairste plekken in de stad zijn niet ver: Amsterdam met de grachten, het Rijksmuseum en de Dam. De steden Haarlem en Utrecht zijn ook goed bereikbaar. Ook daar vindt u leuke winkels, boetiekjes, restaurants en cafeetjes. Met de komst van de Amsteltram wordt de bereikbaarheid nog beter. Binnen enkele jaren, naar verwachting in 2024, moet de verbinding er zijn en dan stap je in de tram en ben je zo in Amsterdam. Ideaal!

MEETINSTRUCTIE
De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

VVE
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 178,13 (inclusief € 15,-- voorschot water).

DE EIGENAARS VERTELLEN
Na tien jaar fijn gewoond te hebben op de Groene Kikker 36, waarvan eerst vier jaar met zijn tweeën en daarna ruim zes jaar met onze dochter, verhuizen wij binnenkort naar een nieuwbouwwoning in de wijk Legmeer-West. Hier kunnen wij een eigen bedrijf aan huis en wonen nog beter combineren.

Dit appartement is ons eerste huis, destijds gekocht als nieuwbouwwoning. Wij hebben hier altijd fijn gewoond zowel qua huis, appartementencomplex als de buurt Legmeer-West. Het is een zeer licht en verrassend ruim appartement qua kamers maar ook door de grote ramen met een panorama uitzicht over de wijken Legmeer-West en Legmeer. Je kijkt vrijwel over de huizen heen, dit geeft een extra ruimtelijk gevoel.

Wij hebben het appartement altijd met zorg en aandacht onderhouden en vrij recent is de ruime badkamer nog vrijwel geheel verbouwd en voorzien van een XXL inloopdouche.

Onze favoriete plek in het huis is de zithoek omdat deze door de schuine wanden juist een heel knus gevoel geeft. Van het vroege voorjaar tot de late nazomer kun je daarnaast bij de eerste zonnestralen al van ’s morgens 09:30 uur tot zonsondergang genieten van het buitenleven op het balkon (zuid/ zuid-west ligging). Voor enige schaduw op de warmste dagen hebben wij een schaduwdoek met pergola geplaatst.
Living in Uithoorn at the highest level! This apartment in Legmeer-West is on the third and top floor of a small-scale complex and makes all your living dreams come true: a nice living area with lots of daylight through the big windows, two bedrooms, plenty of storage space and a wonderful balcony with an amazing view!

THE ADVANTAGES IN A ROW
• A spacious, playful and light livingroom
• Panoramic view of the surroundings from the two dormer windows and from the balcony
• Open corner kitchen in natural tones with a touch of glamor
• Two spacious bedrooms
• High-level finishing
• A sense of privacy in the home and on the balcony
• Very generous storage in the attic with the possibility of skylights
• The location in a friendly environment
• Free parking space near the apartment
• The interior was designed by an interior designer / interior stylist

THE APARTMENT
You enter the tastefully finished hall that gives access to the living room, the two bedrooms, the toilet and the bathroom.

In the playfully designed living room you enjoy a cool loft look, the cozy sitting area, the balcony and the large windows of the dormer window. The view of the "skyline" of Uithoorn is never boring, this is enjoyment at height!

In the open kitchen you have plenty of daylight because it is partly placed under the dormer window. What a wonderful place to cook with a view of the outside world. In the kitchen you have access to a 5-burner gas hob with extractor, an oven, a microwave and a fridge-freezer combination.

The modern bathroom was updated four years ago. It is fully tiled and equipped with a hanging toilet, a very large walk-in shower, bathroom furniture and a connection for washing machine and dryer.

The spacious master bedroom offers space for a large double bed. The sloping part has a double Velux roof window. The second bedroom is attractive and generous. The dormer window provides a lot of natural light and a spacious feeling.

The balcony is a wonderful place to enjoy the outdoors. The space is generous and the sun position is optimal. On a warm summer's day, the shade cloth offers you shelter from the sun.

The spacious attic is accessible via a loft ladder. Part of the space is at headroom. Here you will find the central heating boiler. In addition, finished knee bulkheads offer practical additional storage space for different angled sections. You also have your own storage space on the ground floor

ENTRANCE AND LIFT
On the ground floor is the communal entrance of the complex with the call sign and letterboxes. Here is also the access to your own storage shed. The apartment is on the third floor and can be reached with both the indoor elevator and a staircase.

LOCATION
The Legmeer-West Vis neighborhood is a child-friendly neighborhood. From parks and various playgrounds, primary and secondary schools and childcare, it's all nearby. The area also has a lot to offer in terms of sports. Think of two sports complexes with a cycling club, BMX track, hockey club, foot fall club, gym and athletics club. Activities for young and old are also organized in the neighborhood throughout the year by concerned residents and the municipality of Uithoorn.

You certainly won't get bored in Uithoorn. Many restaurants, shops and other facilities can be found within walking and cycling distance. Outside of Uithoorn there are also many options: cycling, walking, sailing or enjoying a drink on a nice terrace near the Amstel, Westeinderplassen or the Kromme Mijdrecht.

The most popular places in the city are not far: Amsterdam with the canals, the Rijksmuseum and Dam Square. The cities of Haarlem and Utrecht are also easily accessible. There you will also find nice shops, boutiques, restaurants and cafés. With the arrival of the Amstel tram, accessibility is even better. Within a few years, expected in 2024, the connection must be established and then you step on the tram and you will be in Amsterdam in no time. Ideal!

MEASURING INSTRUCTION
The property has been measured using the Measurement Instruction, which is based on the standards as laid down in NEN 2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous method of measurement to give an indication of the use surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results due to, for example, interpretation differences, rounding off and limitations when performing a measurement.

VVE
The monthly contribution to the Vereniging van eigenaren is € 178.13 (including € 15 in advance of water).

STORY OF THE OWNERS
After having lived for ten years on the Groene Kikker 36, of which first four years with two and then more than six years with our daughter, we will soon be moving to a new-build home in the Legmeer-West district. Here we can combine our own home business and living even better.

This apartment is our first house, purchased as a new-build home at the time. We have always enjoyed living here in terms of house, apartment complex and the Legmeer West neighborhood. It is a very light and surprisingly spacious apartment in terms of rooms but also because of the large windows with a panoramic view over the Legmeer-West and Legmeer neighborhoods. You look almost over the houses, this gives an extra feeling of space.

We have always maintained the apartment with care and attention and fairly recently the spacious bathroom has been almost completely renovated and equipped with an XXL walk-in shower.

Our favorite place in the house is the seating area because it gives a very cozy feeling because of the sloping walls. From early spring to late late summer you can also enjoy the outdoor life on the balcony from the morning 9:30 am to sunset (south / south-west location). For some shade on the hottest days we have placed a shade cloth with pergola.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2007 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 71 m² Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Overige inpandige ruimte 14 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 317 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Dakterras Ja Energie Energieklasse A Energie einddatum 11-12-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Ferroli HR (Gas Combiketel uit 2007, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 178,13 Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Uithoorn Sectie D Perceelnummer 6057 Index 17 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Groene Kikker 36, 1422 ZP Uithoorn

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring