Mijn favorieten

Ik wil mijn woning laten taxeren door FRED.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers en (overheids)instanties geaccepteerd.

Er zijn drie mogelijkheden voor een taxatie, zorg dat u met de (financieel) adviseur duidelijk afgestemd hebt wat u precies nodig heeft:
  • NVM taxatierapport, gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, dit instituut controleert of de rapportage aan de vereisten van geldverstrekkers voldoet)
  • Regulier NVM taxatierapport
  • Waardeverklaring
Klik hier voor de opdracht van een NWWI taxatie
 
http://static.realworks.nl/cms/905498/nwwi.png 

Voor een regulier taxatierapport en een waardeverklaring verzoeken wij u te bellen of een mail te sturen. Het contactformulier op deze site invullen kan ook.

Onze taxatierapporten zijn direct te gebruiken voor aankoop- of herfinanciering van een woning, voor echtscheiding of relatiebeëindiging, overlijden / t.b.v. successiebelasting of bezwaar tegen de WOZ belastingaanslag. Alle soorten van woningtaxatie zijn mogelijk, informeer wel vooraf naar de mogelijkheden.

Vergeet niet te vermelden voor welke geldverstrekker de taxatie bedoeld is en of er wel of geen verbouwing mee getaxeerd moet worden. Een verbouwing moet gespecificeerd zijn met een kostenschatting.