Mijn favorieten

Ik wil mijn woning laten taxeren door FRED.

Woningen taxeren is een vak, een vak dat FRED. makelaardij beheerst. Wij zijn gespecialiseerd in woningen en leveren taxatierapporten af die door alle geldverstrekkers en (overheids)instanties geaccepteerd worden. Er zijn drie mogelijkheden voor een taxatie, zorg dat u met de (financieel) adviseur duidelijk afgestemd hebt wat u precies nodig heeft:
  • NVM taxatierapport, gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, dit instituut controleert of de rapportage aan de vereisten van geldverstrekkers voldoet)
  • Regulier NVM taxatierapport
  • Waardeverklaring
Alle rapportages worden digitaal uitgebracht en zijn voorzien van de huidige marktwaarde en met foto’s en kadastrale recherche als bijlagen.

Klik hier voor de opdracht van een NWWI taxatie
 
 

Voor een regulier taxatierapport en een waardeverklaring verzoeken wij u te bellen of een mail te sturen. Het contactformulier op deze site invullen kan ook.

Onze taxatierapporten zijn direct te gebruiken voor aankoop- of herfinanciering van een woning, voor echtscheiding of relatiebeëindiging, overlijden / t.b.v. successiebelasting of bezwaar tegen de WOZ belastingaanslag. Alle soorten van woningtaxatie zijn mogelijk, informeer wel vooraf naar de mogelijkheden.

Vergeet niet te vermelden voor welke geldverstrekker de taxatie bedoeld is en of er wel of geen verbouwing mee getaxeerd moet worden. Indien wel, dan moet de verbouwing gespecificeerd zijn met de bijbehorende kostenschatting. Voor iedere taxatie verzoeken wij u het eigendomsbewijs en de tekeningen/plattegronden vooraf klaar te leggen. Bij een NWWI taxatie hebben wij het eigendomsbewijs digitaal of gekopieerd nodig.