Mijn favorieten

Uw woning verkopen met FRED.


Het 5 stappenplan om uw huis te verkopen 

 
1. De sleutel tot succes
FRED bepaalt samen met u hoe de woning zo voordelig mogelijk op de markt gepresenteerd zal worden. De prijs wordt in overleg met u vastgesteld op basis van verschillende bronnen: informatie uit het kadaster, informatie-uitwisselingssystemen en de specifieke kenmerken van uw woning. Dit is een belangrijke fase. De verkopers die u voorgingen hebben ook gemerkt dat een scherp geprijsde woning meer kijkers en een betere verkoopprijs oplevert.

2. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
Hoe meer potentiële kopers uw woning zien, hoe groter de kans dat u de juiste koper treft. FRED. makelaardij heeft een groot arsenaal aan middelen in huis die de verkoop tot een succes kunnen maken. In overleg met u bekijken wij welke middelen bij uw wensen en woning passen.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wij investeren daarom optimaal in de presentatie van uw huis:
- een zo gunstig mogelijk beeld van uw woning (denk hierbij aan styling en ruimtelijkheid)
- aantrekkelijke foto's gemaakt door een professionele fotograaf
- 360 graden foto's
- een echte video (geen diavoorstelling van foto's)                                
- onze brochure
- de professionele tekst die de voordelen van uw woning nog eens extra benadrukt
- uw woning wordt gepresenteerd op zo veel mogelijk kanalen. Denk hierbij aan Funda, Makelaars Vereniging Amsterdam, onze eigen website, Facebook, Instagram en Youtube  


3. De kijker verleiden
Een potentiële koper toont interesse en wil een bezichtiging. Dit kunt u met een gerust hart aan FRED. ons overlaten. Wij zorgen dat de potentiële koper zich op z'n gemak voelt en vrijuit rond kan kijken. Wij tonen uw huis op z'n voordeligst en laten alle mogelijkheden zien.

Wij regelen alles. Een afspraak plannen voor de bezichtiging. De kandidaat-koper door het huis rondleiden. De geïnteresseerde bellen na de bezichtiging.  Als wij een sleutel hebben, dan hoeft u voor een bezichtiging zelfs niet thuis te blijven.
 

4. Voordeel voor u....
Een woning verkoopt u maar enkele keren in uw leven. Voor ons is dit ons dagelijks werk. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhandelen. Zonder de emotie die u als verkoper - begrijpelijk - eigen is, halen we daardoor meer uit de verkoop uw woning. We beheersen de kunst om de positieve kanten van uw woning goed te belichten. Resultaat: een opbrengst die vaak duizenden euro's hoger ligt dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert.
 

5. De afhandeling
Zijn de koper en u het eens? Dan zetten wij de procedure in werking om het eigendom van uw woning ook officieel over te dragen bij de notaris. In goed overleg met u maken wij alle details in orde. U heeft in dit stadium een adviseur met kennis van zaken achter de hand: niet iedereen is tenslotte even goed thuis in de juridische procedures die komen kijken bij de verkoop van een woning.